Foodbox | Kasteel ter Ham

 

 

Bartel Dewulf en zijn team kruipen voor u achter de kookpotten en verwennen uw smaakpapillen met hun culinaire creaties. Dankzij de foodbox van Kasteel Ter Ham hoeft u enkel uw voetjes onder tafel te schuiven om te genieten van een gastronomisch diner. De foodboxen zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren.

Menu 

3 fingerfoodhapjes   

Voorgerecht 

Handgerolde couscous, kreeft, crème van rouille, olie van ras el hanout, schorseneren

Tussengerecht 

St jacobsnootjes, witlof, beurre blanc, olie van waterkers, krokant van desem  

Hoofdgerecht 

Roulade van hoevekip De Schorenaer opgevuld met truffel, crème van pastinaak, knollen, pommes fondant, jus van Madeira en shii-také   

Nagerecht 

abc van chocolade 

B2B foodbox

Bent u op zoek naar een culinair eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers? Of gewoon naar een manier om hen in de watten te leggen in deze ongewone tijden? Dan laten wij u graag kennis maken met de foodbox van Kasteel Ter Ham.  

Wat?

De culinaire foodbox van Kasteel Ter Ham bestaat uit een gastronomisch diner voor 2 personen inclusief drank (champagne, rode wijn, witte wijn). De foodbox wordt gratis aan huis geleverd.   

Prijs?

2 personen incl. drank, excl. BTW: 200 euro  

Particulieren foodbox

Heb jij ook geen zin om tijdens de feestdagen uren lang achter de kookpotten te staan? Geen zorgen, onze chef-kok Bartel Dewulf en zijn team kruipen voor jou achter het fornuis. Dankzij de culinaire foodbox van Kasteel Ter Ham genieten jij en je gezin van een heerlijk 4-gangen diner!  

Wat?

De culinaire foodbox bestaat uit een gastronomisch diner. Voor de kinderen kan u kiezen voor een kinderfoodbox met aangepaste gerechten. De foodbox kan u ophalen in Kasteel Ter Ham of thuis laten leveren voor een vergoeding. 

Prijs?

De foodbox kost 65,5 euro per persoon incl. BTW. 

De foodbox voor kinderen kost 45 euro per persoon incl. BTW.

Graag ook een assortiment heerlijke dranken? Dit kan voor 35 euro (1 fles champagne, 1 fles rode wijn, 1 fles witte wijn)

Levering?

Uw foodbox afhalen in Kasteel Ter Ham is gratis. Wenst u hem toch thuis te laten leveren? 

  • Binnen een straal van 15 km: 15 euro
  • Binnen een straal van 16 - 30 km: 25 euro
  • Vanaf 30 km: 50 euro

Kasteel Ter Ham

De Maillé de la Tour Landrylaan 2
1820 Steenokkerzeel

Wilt u bij Kasteel Ter Ham een bedrijfsevent organiseren of een ruimte huren?

Bel ons op of vul ons online aanvraagformulier in