Workshop | Kasteel ter Ham

 

Workshop
Kook samen met Bartel Dewulf
lievelingsgerechten van
onze Rode Duivels

Kasteel Ter Ham organiseert een unieke avond waarin u samen met de chef van de Rode Duivels, Bartel Dewulf, de lievelingsgerechten van ons Belgische elftal klaarmaakt. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden met culinair hoogstaande gerechten, leuke annekdotes en fijn gezelschap. 

U staat samen met onze chef in de keuken terwijl hij enkele heerlijke gerechten zal bereiden. Ondertussen kan u notities nemen, vragen stellen en uiteraard zelf genieten van de verschillende gangen in combinatie met een lekker drankje. 

Wie is Bartel Dewulf?
Bartel Dewulf is de vaste chef van ons Belgische elftal. Hij weet als de beste hoe hij onze Rode Duivels culinair moet verwennen. Onlangs ging hij met hen mee naar het EK. Hij zorgde steeds voor heerlijke én gezonde maaltijden. Daarnaast is Bartel mede-oprichter van Kasteel Ter Ham. Nu wil hij de kennis die hij heeft opgedaan met de Rode Duivels graag delen met zijn gasten in het kasteel. 

Praktische informatie

  • De kookworkshop gaat door in de Chef's Table in Kasteel Ter Ham - De Maillé de la Tour Landrylaan 2, 1820 Steenokkerzeel
  • De prijs voor de kookworkshop bedraagt €45 per persoon
  • Datum: donderdag 14 oktober van 19:00 tot 21:00
  • Slechts 12 plaatsen beschikbaar

 

Kasteel Ter Ham

De Maillé de la Tour Landrylaan 2
1820 Steenokkerzeel

Wilt u bij Kasteel Ter Ham een bedrijfsevent organiseren of een ruimte huren?

Bel ons op of vul ons online aanvraagformulier in