Chef's table | Kasteel ter Ham

Chef's table

20 personen
Flip chart

Chef's table

Exclusief tafelen in het hart van de keuken

De Chef’s Table in Kasteel Ter Ham kan zowel door bedrijven als particulieren geboekt worden. Deze intieme beleving is ideaal om voor of na uw bedrijfsevent of meeting in een aangenaam kader te tafelen. Of bent u op zoek naar de geschikte plek om met vrienden of familie eens uniek te dineren? De Chef’s Table wordt ongetwijfeld een uitzonderlijke beleving.

Wintermenu Chef's Table

Terrine van Ree, compote van appelsien, nootjes en gember, verloren brood
OF
Coquille in hoeveboter gebakken, veldsla en rivierkreeftjes, carpaccio van ganzenlever

Platte oesters in champagnesaus en jonge spinazie
OF
Zeetong op de graat gegaard, zee-egel en zilte plantjes

Fazant “ fine champagne “, grondwitloof en truffel
OF
Reefilet of hazenrug “ harlequin “, knolselder, boschampignons patatas bravas

Flensjes met gesmolten peer, ijs van advocaat
OF
Tartaar van nectarines met Sabayon en amandel

Download hier het wintermenu