Vergaderen | Kasteel ter Ham

 

Vergaderen in Kasteel Ter Ham

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Kasteel Ter Ham beschikt over 8 verschillende zalen met elk hun eigen karakter en identiteit. Daarom is het mogelijk om allerhande types vergadering te organiseren. Er is zeker wel een zaal die past. Uiteraard is het ook mogelijk om externe deelnemers bij uw vergadering te betrekken. Dankzij de gloednieuwe audiovisuele installaties worden videoconferenties nog makkelijker en professioneler. De vergaderzalen zijn voorzien van draadloze digitale schermen en een interactief whiteboard. Daarboven zijn er microfoons en camera’s in de schermen aanwezig. Zo kan u op een vlotte manier vergaderen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het technische aspect. 

Bovendien kan hoeft u zich niet te verplaatsen voor uw lunchpauze of diner na de vergadering. Dankzij de aanwezigheid van topchef Bartel Dewulf en zijn team kan u ter plekke culinair genieten.

1/3

Boek nu uw vergaderzaal en ontvang een workshop

Boekt u tussen 14/09/21 en 26/10/21 een vergaderzaal bij Kasteel Ter Ham? Dan krijgt u een toegangsticket voor de workshop "Kook samen met Bartel Dewulf de lievelingsgerechten van de Rode Duivels". We organiseren een unieke avond waarin u samen met de chef van de Rode Duivels, Bartel Dewulf, de lievelingsgerechten van ons Belgische elftal klaarmaakt. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden met culinair hoogstaande gerechten, leuke anekdotes en fijn gezelschap. 

U staat samen met onze chef in de keuken terwijl hij enkele heerlijke gerechten zal bereiden. Ondertussen kan u notities nemen, vragen stellen en uiteraard zelf genieten van de verschillende gangen in combinatie met een lekker drankje. Dé ideale manier om Kasteel Ter Ham in een ongedwongen sfeer te ontdekken. 

Praktische informatie

  • De workshop gaat door op woensdag 27 oktober van 19:00 - 21:00
  • Bij elke boeking van een vergaderzaal kan er 1 persoon aan de workshop deelnemen
  • Om de kwaliteit van de avond te garanderen werken we met maximaal 12 aanwezigen. 

Tijdens het invullen van uw aanvraagformulier voor het boeken van uw zaal vult u bij "opmerkingen of vragen" de code WORKSHOP21 in. Zo reserveert u uw plekje op de workshop. Wij sturen u een week ervoor nog een mail met verdere praktische informatie.

Kasteel Ter Ham

De Maillé de la Tour Landrylaan 2
1820 Steenokkerzeel

Wilt u bij Kasteel Ter Ham een bedrijfsevent organiseren of een ruimte huren?

Bel ons op of vul ons online aanvraagformulier in