Over ons | Kasteel ter Ham

Van middeleeuwse waterburcht tot hedendaagse eventlocatie

Zoekt u een unieke locatie voor een bedrijfs- of privé evenement? Deze vijftiende-eeuwse waterburcht met prachtige zalen tovert uw event ongetwijfeld om in een succesverhaal. Hulp nodig bij de organisatie? Wij werken uw evenement van a tot z op maat uit zodat alle aanwezigen een onvergetelijke tijd beleven.

Culinair

Kasteel Ter Ham wordt uitgebaat door topchef Bartel Dewulf, u wellicht gekend als chef-kok van onze Rode Duivels. Voorheen heeft hij Belgocatering opgestart. Dit bedrijf was voornamelijk gespecialiseerd in high-end bedrijfscatering, evenementencatering en de begeleiding van topchefs. Het catering-luik van uw evenement wordt dus volledig in-house georganiseerd worden. Er zijn verschillende formules mogelijk zodat deze steeds op maat van uw activiteit zijn. Alle opties en prijzen kan u raadplegen in de catering brochure. Dankzij de culinaire vingers van Bartel belooft het alvast een streling voor uw smaakpapillen te worden. De focus in Bartels gerechten ligt op de puurheid. Verwacht u aan zuivere gerechten, voor u klaargemaakt met de meest verse en lokale producten.

Ligging

Gelegen nabij het centrum van Steenokkerzeel, op een steenworp van de luchthaven Brussels Airport, is deze locatie de ultieme plek voor uw evenement. Het historische kader en de authentieke zalen maken het idyllische plaatje compleet. Het kasteel is volledig omgeven door water waardoor men spreekt van een “waterburcht”. Dit is vrij uniek in België! Kasteel Ter Ham is niet enkel makkelijk bereikbaar maar bevindt zich ook nog eens middenin een groene omgeving. Dat zorgt voor frisse hoofden tijdens uw bedrijfsevent of een plek waar u kan wegdromen tijdens een privé aangelegenheid. Daarbovenop beschikt het kasteel over ruime parkeermogelijkheden. Geen onnodige zoektocht naar een parkeerplek dus.

Ontstaan

Wanneer Bartel Dewulf en Michel Vanstallen elkaar voor het eerst ontmoeten in 2016, ontstaat er een spontane chemie. Hun passie voor het ondernemen, verbinden en het culinaire resulteert vier jaar later in het ontstaan van Kasteel Ter Ham, de eventlocatie. Ze bundelen hun zakelijke en creatieve krachten en verbinden zo mensen en bedrijven in een culinair kader. Of u er komt voor een meeting, seminarie, productpresentatie, familiefeest of een gezellig samenzijn met vrienden… steeds weer zal u het culinair ondernemerschap ervaren. Vanaf het moment dat u het kasteel binnenstapt tot u terug thuis bent. U voelt het in elk detail.

Kasteel Ter Ham

De Maillé de la Tour Landrylaan 2
1820 Steenokkerzeel

Wilt u bij Kasteel Ter Ham een bedrijfsevent organiseren of een ruimte huren?

Bel ons op of vul ons online aanvraagformulier in