Hybride event | Kasteel ter Ham

 

Hybride events

The best of both worlds

Hybride events bestaan al langer dan vandaag, maar door de coronacrisis winnen ze enorm aan populariteit. Dat is niet onbegrijpelijk want de combinatie tussen een fysiek en online event resulteert in events die tot tien keer meer bereik genereren dan events die enkel fysiek plaatsvinden.

Concreet houdt zo een type event in dat een deel van het publiek fysiek aanwezig is in Kasteel Ter Ham, gecombineerd met een onbeperkt aantal bezoekers thuis. Een hybride event is mogelijk voor elk type event dat u volledig fysiek zou laten doorgaan. Denk maar aan een inspiratiesessie, congres, seminarie, opleiding, bedrijfsfeest, debat, award uitreiking,… U kan het zo gek niet bedenken of er is een hybride versie van mogelijk! U heeft geen kennis van de technische mogelijkheden? Dat hoeft ook niet want wij werken dit volledig voor u uit.

Foodboxen aan huis

Wilt u de on- en offline beleving naar een hoger niveau tillen en uw deelnemers nog een tikkeltje meer laten genieten? Dankzij ons aanbod van foodboxen aan huis, hoeft niemand de heerlijke catering van Kasteel Ter Ham te missen. Ontdek ons aanbod in de foodboxen brochure.

Uw hybride event in Kasteel Ter Ham

  • Authentieke locatie met karakter     
  • Verschillende zalen
  • Professionele organisatie en out of the box uitwerking
  • Catering aan huis bij online publiek
  • Coronaproof on- en offline  

Het draait allemaal om de beleving die u de deelnemers online aanbiedt. Samen met u werken we een programma uit dat draait rond interactie tussen online en offline.

Kasteel Ter Ham

De Maillé de la Tour Landrylaan 2
1820 Steenokkerzeel

Wilt u bij Kasteel Ter Ham een bedrijfsevent organiseren of een ruimte huren?

Bel ons op of vul ons online aanvraagformulier in