Op locatie | Kasteel ter Ham

 

Op locatie

Wenst u ook op locatie te genieten van het culinaire eten en de uitstekende service van Kasteel Ter Ham? Wij zorgen op elke locatie in België en Nederland voor de unieke “Kasteel Ter Ham-beleving”. Ons team staat klaar om jou te helpen en samen het perfecte event uit te werken. Elke gelegenheid waar je zonder zorgen een professionele catering wenst, is mogelijk. Wij gaan steeds uit van de vraag van de klant en hebben dus geen vooraf geformuleerde pakketten waaruit u kan kiezen. We luisteren naar wat u wenst en werken zo een op maat gemaakt pakket uit.

Privéfeesten

Kasteel Ter Ham kookt niet enkel op topniveau, we zorgen tevens voor een vlekkeloze en professionele bediening zodat u en uw gasten met een gerust hart kunnen genieten. Onze maître is van aanvang tot einde aanwezig op uw feest en zorgt ervoor dat bij vertrek ook alles netjes achtergelaten wordt.

Bedrijfsfeesten

Wenst u als bedrijf uw medewerkers, klanten of leveranciers culinair te verwennen? Kasteel Ter Ham verzorgt de catering op elke type event en staat garant voor een professionele bediening. Ook zonder fysiek event is het mogelijk om uw zakenrelaties in de bloemetjes te zetten. Dankzij onze B2B foodboxen aan huis, is gastronomisch genieten nog nooit zo makkelijk geweest.

Kasteel Ter Ham

De Maillé de la Tour Landrylaan 2
1820 Steenokkerzeel

Wilt u bij Kasteel Ter Ham een bedrijfsevent organiseren of een ruimte huren?

Bel ons op of vul ons online aanvraagformulier in