Trouwen | Kasteel ter Ham

Het omringende water, de majestueuze toegangsburg, de hoge plafonds,... Kasteel Ter Ham is de ideale locatie voor wie karaktervol en uniek wil trouwen. Wij zorgen ervoor dat het volledige kasteel tot jullie beschikking staat en organiseren samen met jullie jullie droomdag. Van ceremonie tot diner, alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt zodat jullie op de dag zelf slechts één ding te doen staat: genieten van de liefde en van elkaar. 

Wat u van ons kan verwachten

Authenticiteit

Ons kasteel is de ideale locatie voor wie kleinschalig wil trouwen binnen een authentiek kader. Het omringende water, de imposante loopbrug en de karaktervolle zalen zorgen voor een huwelijk om van te dromen.

Culinair topniveau

Met topchef Bartel Dewulf aan het stuur van onze keuken zorgen we voor culinaire gerechten van topniveau. Elk menu wordt op maat en in samenspraak met jullie uitgewerkt.

Persoonlijke aanpak

Bij de organisatie van een huwelijk komt heel wat kijken. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding van A tot Z. Jullie hebben steeds één vaste contactpersoon en kunnen bij haar terecht met al jullie vragen en bezorgdheden. Op de dag zelf staat genieten centraal en ontzorgen we waar nodig. Zo beleven jullie een dag om nooit nog te vergeten.

Willen jullie graag meer informatie over trouwen in Kasteel Ter Ham? Vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op. 

Trouwbeurs I do I do

Willen jullie graag inspiratie opdoen voor jullie huwelijksfeest? I Do I Do is de trouwbeurs met een personal touch waar unieke labels van eigen bodem, duurzaamheid en kwaliteitsvol maatwerk garant staan voor jouw ‘Perfect day’. Met rond de 45 standhouders bieden we voor elk wat wils en de mooiste inspiraties voor een huwelijksfeest dat wat 'out of the box' mag zijn.

Wij zullen met Kasteel Ter Ham aanwezig zijn op de editie in Gent op zondag 10 maart. Misschien kunnen we daar alvast eens kennismaken? 

Kasteel Ter Ham

De Maillé de la Tour Landrylaan 2
1820 Steenokkerzeel

Wilt u bij Kasteel Ter Ham een bedrijfsevent organiseren of een ruimte huren?

Bel ons op of vul ons online aanvraagformulier in