Home | Kasteel ter Ham
Maak kennis met Kasteel Ter Ham

Heeft u interesse om binnenkort een feest of event in Kasteel Ter Ham te laten doorgaan? Boek een afspraak in en kom langs in het kasteel. Zo kan u de sfeer ter plekke zelf ontdekken. 

Uitzonderlijke trouwlocatie

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje en zijn jullie op zoek naar een uitzonderlijke trouwlocatie? Ons kasteeel biedt het ideale decor voor een echt sprookjeshuwelijk. 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wil u graag op de hoogte blijven over de laatste nieuwigheden van ons Kasteel? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief. 

Uniek vieren

Een prachtig authentiek kader, gastronomische keuken en een team dat altijd voor u klaarstaat. Kasteel Ter Ham ontvangt u graag voor uw verjaardagsfeest, communie, huwelijksjubileum,..

Stijlvol vergaderen

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Eén van onze 10 zalen zal u ongetwijfeld bekoren.

Een uniek gebouw

Zoekt u een bijzondere locatie voor een bedrijfsbijeenkomst of een kleinschalig privé-event? Deze vijftiende-eeuwse waterburcht op een rustige locatie middenin het groen, kan wel eens een perfecte match zijn. Kasteel Ter Ham beschikt over een uitgerust auditorium, verschillende ontmoetingsruimtes, uitgebreide parkeergelegenheid en een mooie bar onder eeuwenoude welfsels.

Ontdek de keuken van Bartel Dewulf

Kasteel Ter Ham wordt uitgebaat door topchef Bartel Dewulf, u wellicht gekend als chef-kok van onze Rode Duivels. De focus in Bartels gerechten ligt op de puurheid. Verwacht u aan zuivere gerechten, voor u klaargemaakt met de meest verse en lokale producten.

Kasteel Ter Ham

De Maillé de la Tour Landrylaan 2
1820 Steenokkerzeel

Wilt u bij Kasteel Ter Ham een bedrijfsevent organiseren of een ruimte huren?

Bel ons op of vul ons online aanvraagformulier in